You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Buz Lazer Epilasyon

Administrator
Buz Lazer Epilasyon
Buz lazer Epilasyon son dönemlerde çok tercih edilen bir epilasyon yöntemidir.

Tüylenmeye kökünden çözüm bulan buz lazer yöntemi başta İstanbul,Ankara,İzmir olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında uygulanmaktadır. Oldukça rağbet gören buz lazer epilasyon çok önemli bir sorunu kökünden halletmekte, insanların yaşam kalitesini arttırmaktadır. Dört mevsimde de uygulanabilen buz lazer yöntemi, en derindeki kıl köklerine kadar tüm kıl köklerine ulaşmakta, ağrısız ve acısız uygulanmaktadır. Büyük buz başlığı sayesinde daha geniş alanlara nüfuz ederek çok daha kısa sürede işlemin bitmesini sağlayan yöntem, vücudun her yerine uygulanmaktadır. Ten rengine göre de her tene uygulanabilmesi yöntemi daha da cazip hale getirmektedir.

[Resim: buz-lazer-epilasyon.jpg]

Buz lazer yönteminde eski teknolojilere göre -3 dereceye kadar düşen buz başlıklar sayesinde acı hissedilmemekte, tedavi süreleri çok kısalmaktadır. Konforlu bir hizmet sunan buz lazer epilasyon teknolojinin son geliştirdiği uygulamayı kullanarak hastaları memnun etmekte, hastalar 4-6 hafta gibi kısa bir sürede istediği sonucu görmektedir. 20x10 mm genişliğindeki buz başlık sayesinde tüm vücut ortalama 45 dakikada temizlenmekte, toplamda tedavi süresi diğer yöntemlere göre yarıya düşmektedir. 4-6 haftada belirli aralıklarla uygulanan buz lazer yönteminde seans sayısı da yarıya inmektedir.

Devrim niteliğinde olan buz lazer epilasyon cihazları Alma Lasers patentlidir. Buz medikal cihazları kullanan buz lazer epilasyon acısız tedavi hizmeti sunmakta, her tür kıl ve cilt tipine buz lazeri uygulamaktadır. Daha hızlı ve daha az acı veren bir alternatifi olmadığından çok tercih edilmekte, ciltte herhangi bir komplikasyona neden olmamaktadır. Yüz, sırt, ve kollardaki ince kıllara derinlemesine etki ederek kıl köklerini temizleyen buz lazer yönteminde ağrı ve acı hissedilmemektedir. Cilt tipi ne olursa olsun rahatlıkla uygulanan bu yöntem erkekler için de bir kurtarıcı olmuştur.

Kaynak: https://buzlazerepilasyon.gen.tr
buzlazerepilasyon.gen.tr/buz-lazer-epilasyon/

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.