You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası

Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası

Member
Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası
canlar ben sitemize giren ziyaretcilerin pirimizi daha iyi anlamalarini istiyorum. Sorum su ''pirime gelmeden once ne gibi rahatsizliklariniz vardi? pirimden ne tür güzellikler, kerametler aldiniz ve pirime gelmek isteyenlere bir mesajiniz var mi??
[Resim: 645e1de74dd4c2a879ae2a543593f99555236006...3aa2a3.gif]
Posting Freak
Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası
Abim ve yeğenim sara hastasıydı ve çok şükürki pirimin sayesinde tıbta çaresi olmayan bu hastalıktan kurtuldular.Allah başımızdan eksik etmesin, dergahından mahrum eylemesin. Ne kadar şanslıyızki postuna niyaz ettiğimiz bir şahımerdan var ve bizlere yüz sürmeyi nasip etti Allah.Nasılki Pir Sultan,Hacı bektaş,Mevlana,Yunus Emre vs.. zamanında yaşayan ve o postlara ikrar veren insanlar ne kadar şanslıysa bizde bu yüzyılda çok şükürki Pir Zöhre Anamızın postuna ikrar verip canlı canlı cemalini görmeye, kerametini görmeye nail olduk binlerce kez şükür Allaha. Değerini bilelim,kıymetini bilelim, Pir Sultan,Nesimi vs.. zamanındaki gibi inkar gelmeyelim. Allah-Muhammed-Ali'ye giden yolun gerçeklerini bu kapıdan almaya bakalım,Allah biz kullarına bir ışık, bir rehber, bir Pir zuhur etmiş,nefesi hak nefesi,ikrar verip bu yolu sürmeye ve gerçekleri öğrenmeye biz günahkar mahlukların ihtiyacı var,Pirin kapısından hem hakikatı öğrenin Muhammed-Ali yolunda hemde dertlerinize derman, hastalığınıza şifa bulabilirsiniz bu posta ikrar verip yürekten inanarak,Bu kapı hak kapısıdır,çıkarsız menfaatsiz.Ali postunda bunlar olmaz. Haşa hacı hoca kapısı değil burası, gelmek isteyen canlar bir keramet sahibi Evliyanın kapısına geldiklerini sakın unutmasınlar...

Son olarak diyorumki ahirete azzıksız gidenin vay haline...

Ali diye çağıran ey insan,
Ali karşındadır bir bilsen,
Hakikat nefestedir bir görsen,
Zöhre Anam ışık saçar postunda.

Saygılar...

[SIZE="5"]Dört Kapıda da Ali'yi Gördüm. [SIZE="4"](Pirim Zöhre Ana)
Zöhre Ana Pirimiz, Yolundayız Hepimiz.
Bitmeyen yas
Son Düzenleme: 12/08/2010, 08:36, Düzenleyen: Arslan Ali.
Posting Freak
Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası
Pirim'i tanıdığımız günden beri ailece çok şifasını aldık ve çok kerametini gördük. Aldığımız şifaların hangi birinden bahsedeyim bilmiyorum. Babama doktorlar %90 kanser olma riski var dediler. Pirim'i hiç görmeden inandık, babamın tahlilleri temiz çıktı. Kurbanını kestik. Annemin vücudunun birçok yerinde rahatsızlığı vardı (boyun fıtığı,bel fıtığı,kaslarda sıkışma, bileğinde su toplama) hepsi pirimin sayesinde düzeldi. Pirim'e inandı ve ameliyat olmadı. Benim migrenimin Pirim sayesinde düzeldi. Bunun gibi daha bir çok şifa aldık hepsini yazmam çok zor. Sadece biz değil çevremizdeki çoğu kişide gözlerimizin önünde şifa aldı. İstanbul grubuyla birlikte gelip gözleri kör olan bir kız pirimin dediklerini yapınca gözleri açıldı. Çocuğu olmuyan denemediği yol kalmayan kişilerin Pirim'e gelince çocuklarının olduğunu gördük. Bunun gibi daha bir çok kerametini yaşadık.

Zöhre Ana'yı tanıdıktan sora hayatımız ailece çok değişti. Gerçekleri öğrenmek bizim hem inancımıza, hem normal hayatımıza çok şey kattı. İyiki Pirim'i tanımışım diyorum.


Biz Ana'ya görmeden inanan insanlardan sadece birkaçıyız. Ama ne yazık ki bazen öyle şeyler görüyoruz ki, Pirim'e gelip yaşadığı şeylerin, gördüğü kerametlerin tesadüf olduğunu düşünenler var.

Şunu unutmamalılar Zöhre Ana'dan yaşadıkları, gördükleri kerametlerin hiç biri tesadüf değil gerçektir. Gittikleri zaman seyre gitmesinler. Kalplerini ikilemeyip "Acaba" sorularını kafalarından atsınlar. Zöhre Ana haşa üfürükçü, falcı değil Pirime böyle düşünerek giderlerse tam tersi şifa almak neylerine bela alırlar.

Kuşkularıyla, ikilikleriyle o yola sarılırlarsa alabileceleri hiç bir şey yok.

Ali'ye inandıkları, Pir Sultan'a, Hacı Bektaş'a inandıkları gibi Zöhre Ana'ya da inansınlar. Çünkü Zöhre Ana hem Hacı Bektaş'ı, hem Nesimi'yi, hem Pir Sultan'ı, hem Hz Aliy'i yaşatan bir Pir.
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..
Senior Member
Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası
bende ZÖHRE ANAM ın kerametini saymakla bitiremem ALLAH onu başımızdan eksik etmesin bizide yolundan mahrum etmesin annemde uterus prolopsusu dedigimiz yani rahim sarkması vardı tıbta annemin geldigi nokta hastalıgın son asamasıdır kendim hemşire oldugum için bu durumlarla sık sık karşılasıyorum tek çaresi rahmi ameliyatla almaktır çünkü dısardanda artık annemin idrar kesesi ve rahmin başı görünüyordu ve idrar kaçırması vardı ZÖHRE ANA ma söyledik duasını aldı zemzem içti suan hiç bir sıkıntısı yok yine kayınbabam kalp krizi geçirdi ve hastaneye götürdük yogunbakımda yattı bu sırada sürekli ZÖHRE ANAM dan yardım istedik dua ettik babama zemzem içirdim sürekli basındaydım ALLAH ZÖHRE ANAM dan razı olsun babam ZÖHRE ANAM INsayesinde yogun bakımdan çıktı fakat doktorlar anjio olmasını söylediler ankaraya sevk ettiler bizde hemen ZÖHRE ANAMA getirdik duasını aldık suan babam çok iyi üstelik anjio olmadıALLAH bizi ZOHRE ANAMIN yolundan ayırmasın herseyimizi ona borçluyuz ben onun verdigi burs sayesinde okudum ve hemşire oldum dügünümü yine ZÖHRE ANAM yaptı abilerim onun sayesinde çocuk sahibi oldu isimleriyle cinsiyetiyle daha anne karnında verdi( meliha nuri tülin mehmet )ZÖHRE ANAMA sonsuz tesekkürler .....
Atatürk büyüktür
Ruhu Alidir
İkinci kardeşim Bektaş Velidir
Anıtkabir yerim kimder ölüdür
Alirıza Zübeyde nişan gülümdür




[SUP][/SUP] ZÖHRE ANA
Posting Freak
Pırıme gelmeden oncesı ve sonrası
Başlamadan önce Pir'ime niyaz eder ellerinden öperim
Pir'imin bi çok şifasını aldım yaşadım bunlardan sadece bitanesini sizlere paylasmak istedim. böbreklerimde agrılar olmaya başladi doktora gittim tahlil yaptılar ve böbreklerimde taş oldugunu söylediler ilaç tedavisi ile geciceklerini söylediler ilaç tedavisini kullandım bi faydasını görmedim ve tedaviyi degiştirdiler ve igneye cevirdiler cünkü artık agrıları beni öldürmekten beter ediyodu yanımda o igne ile yaşar olmuştum tek cagrem ve düşündüm benim bu derdime ancak Pir'im Zöhre Anam derman verir dedim ve Pir'im huzurunda rahatsızlıgımı anlattım pencesini vurdu ve zemzem içmemi söyledi Pir'im o aksam yola cıktık eve geldim uyudum o gece kalktım ve Böbregimdeki taşi düşürdüm Pir'ime sükürler olsun ki eger suan yaşiyosam nefes alıyosam Pir'ime borçluyum herseyimi bizlerin canından can alip Pir'ime versin başimizdan Allahım Şahi Merdan Ali'im Zöhre Anam eksik etmesin yolundan kapısından ısıgından ayrı koymasın yoluna layik etsin Pir'im Zöhre Anam bi canım var oda sana kurban olsun Ya Şahı Merdan Pir'im Zöhre Anam
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.