You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Windows'a rakip geliyor

Windows'a rakip geliyor

Posting Freak
Windows'a rakip geliyor
Sade, hızlı ve güvenli bir işletim sistemi geliyor.

[Resim: 2.gif] İnternet devi Google, yakında piyasaya işletim sistemi sürüyor. 2010'un ikinci yarısında "çok hafif" bilgisayarlarda kullanılmaya başlayacak Google Chrome OS adlı işletim sistemi, dünyadaki bilgisayarların yüzde 90'ında kullanılan Microsoft'un Windows'una rakip olacak.

Yeni sistem, internette gezinti amacıyla geliştirilen "netbook" bilgisayarlara öncelikle yüklenecek.

Yeni işletim sistemi, şirketin Microsoft'un internet tarayıcısı İ.Explorer'la rekabet etmek için eylülde çıkardığı Chrome yazılımı esas alınarak geliştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "yeni işletim sistemi sade, hızlı ve güvenli olacak. Ara yüz sıkıcı olmayacak. İnternete birkaç saniyede girilebilecek."

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.